Contacta'ns

    Descobreix els Ecopacks

    I que és l’Ecopack?

    L’Ecopack, es una proposta que podran implementar tant els nostres clients actuals, com els que vulguin unir-se al nostre projecte sostenible.

     

    Consisteix en implementar un tipus de vending a l’empresa amb materials 100% reciclables, amb la filosofia Reduce, Reuse, Recyle, abastirem als clients que vulguin sumar-se a l’Ecopack de: Culleretes, Gots i tasses, perquè els cafès del dia siguin ecos.

     

    Cada 2000 serveis o client nou que es sumi a l’Ecopack, es plantarà un arbre, s’enviarà la informació d’on i qui l’ha plantat i es premiarà a l’empresa amb un segell d’ecopack partner.

    A Cafegra estem en una cerca constant de millores pels nostres processos, per tal de contribuir directament en la disminució de l’impacte mediambiental.

     

    La greu crisis que esta patint el planeta, de recursos , contaminació i mala gestió dels residus, fa que s’hagi d’agafar més consciencia sobre les conseqüències a llarg termini a les que ens estem condemnant.

     

    Des de Cafegrà, sempre hem estat lligats a la sostenibilitat fent petits passos dins el sector del vending, per contribuir en la millora del món de tots.

     

    I aquest 2021, volem presentar-vos l’Ecopack, una idea nascuda arrel de la greu situació de desforestació que estan patint molts països.

    L’Ecopack esperem que sigui una eina perquè entre tots, puguem retornar al planeta allò que no li parem de treure.

    Els partners de l’ecopack han aconseguit plantar

    37

    Arbres

    Call Now Button